Odéns Byggservice AB

Odéns Byggservice AB

Hej alla mina kära läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni mår bra och att ni är taggade på ett nytt blogginlägg om bygg i Östersund med omnejd. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar när det gäller vår nya, stora altan som byggdes för ett par månader sedan. Jag tänkte idag tipsa om det företag som vi anlitade när det gäller detta, nämligen Odéns Byggservice AB. Odéns Byggservice AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem för att få hjälp md att bygga en altan på baksidan av hennes tomt. Som ni säkert vet har vi länge pratat om vår drömaltan. Tidigare hade vi en väldigt liten veranda, och tyvärr kände vi inte att den räckte till. Vi ville ha en stor, rymlig altan, som vi skulle kunna inreda mysigt till sommaren. Flera av de företag som vi har varit i kontakt med, har sagts kunnat hjälpa mig, men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har varit väldigt tråkigt.

Personalen hos Odéns Byggservice AB är otroligt kunniga när det kommer till det här med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen tycker om. Jag och min sambo kände oss väldigt trygga och säkra i vårt val av företag tack vare detta, vilket kändes så otroligt skönt. De visade sig även vara riktigt duktiga när det kommer till det här med bygg och byggservice, vilket självklart är det viktigaste när det kommer till ett företag som detta. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Krokum, Östersund, Strömsund, Sveg, Åre eller Berg med omnejder att vända er till just Odéns Byggservice AB. 


Kommentarer är stängda.