3 Libra för Kropp & Själ

3 Libra för Kropp & Själ

Hejsan i värmen alla kära och härliga följare. Healing, massage och hudvårdsprodukter i Visby är det flera av er som med spänt intresse förväntat sig att jag skulle skriva ett inlägg om, i alla fall så har ni frågat mig om jag har något förslag att ge er på något företag dit ni kan gå och det har jag! Det är ingen tillfällighet att ni kommer till mig med era frågor om detta för jag har tidigare tagit upp i bloggen fast det var längesedan, att jag har blivit hjälpt genom både healing och massage och det är det flera av er som minns. Jag nämnde dumt nog inte till vilket företag det var jag gick och det är klart att ni vill få reda på det, det hade jag ju också velat om någon skrivit ett inlägg men glömt att nämna något så väsentligt som namnet på företaget. Här är namnet på företaget, 3 Libra för Kropp & Själ. 

Det här är ett företag som passar lika bra för er som söker en massage i Visby som det är för er som vill få healing eller köpa hudvårdsprodukter. När jag varit hos det här företaget så har jag antingen fått healing eller massage som hjälper väldigt bra och så har jag även upptäckt att deras hudvårdsprodukter passar mig och min hy speciellt bra. Det har alltså fått mig att må så otroligt mycket bättre med denna healing och massage och därför så tror jag även att det kan fungera för er andra också. Hur som helst, så hoppas jag nu på att det här tipset är någonting som kommer att kunna göra nytta för er, men skulle det nu vara så att ni tycker att jag borde tagit upp något mer så var så snälla och skriv nere i kommentarerna i så fall. 


Kommentarer är stängda.