Massage för oss i Kalmar

Massage för oss i Kalmar

Under ett par veckors tid nu så har det ju varit rätt så många av er som har hört av er till mig och efterfrågat att jag ska berätta lite mer kring det här med massage, idrottsmassage och hypnos med mera och eftersom att jag numera faktiskt då vet om att det ändå är rätt så många av er här som följer mig på bloggen som befinner er i Kalmar, Mönsterås, Nybro och andra närliggande områden till där jag själv befinner mig, så är det precis detta som jag hade tänkt att jag skulle ta och dela med mig av här idag. Rättare sagt, så hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle ta och göra lite av en rekommendation för alla er som nu är intresserade av de här sakerna, då jag råkar veta ett företag som erbjuder allt. De heter inget annat än Prisma kropp och själ och sysslar alltså just med massage, så som idrottsmassage, och hypnos med mera. Personligen så har jag aldrig varit hos dem, då det inte är någonting som jag har hunnit med att komma iväg på ännu, men jag har planer på att boka in mig hos dem vid nästa tillfälle då jag känner att jag kan ta lite tid för mig själv. Dock så har jag ett par vänner som brukar vända sig till just Prisma kropp och själ regelbundet och genom detta så har jag hört oerhört många bra saker om Prisma kropp och själ och allt det som de har att erbjuda. Hur som helst, så hoppas jag på att det här nu är ett litet tips som en del av er kommer att kunna dra nytta av och att ni kommer att kunna finna det som ni söker efter hos just Prisma kropp och själ!


Kommentarer är stängda.